El meu nom és Jordina Mercader, i la meva missió és millorar la qualitat de vida d’aquells que pensin que ja no poden realitzar activitat física pel motiu que sigui, o simplement vulguin mantenir la seva condició física i dur un estil de vida amb qualitat i benestar. 

Durant molts anys he practicat activitat física, fet que em va portar a estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de Girona.
Després d’haver estat molts anys treballant amb mainada en el sector esportiu, en finaltzar el grau, vaig començar a treballar com a instructora d’activitat física per a gent de mitjana-avanaçada edat, i a fer classes dirigides tant per a aquest perfil de població com per a més joves. És a partir d’aquí quan m’adono del que m’apassiona fer, procurar allargar la qualitat de vida de les persones, fent-los sentir així més feliços. 

Un any i mig després vaig decidir profunditzar més en l’entrenament destinat a persones de mitjana-avançada edat, i em vaig especialitzar en l’entrenament per a aquest perfil de població. És per això que, malgrat el deteriorament de les capacitats físiques de les persones, i les diferents malalties i limitacions que apareixen amb l’edat, puc ajudar-te a millorar el teu dia a dia, fen-te sentir una persona més valenta, més activa i més segura.

I tu, vols millorar la teva qualitat de vida?